پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

بورل: اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را بررسی می‌کنیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سه شنبه شب در حمایت از آشوب‌های اخیر، از بررسی اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 05
کد خبر: ۱۵۳۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر از «خبرگزاری فرانسه» «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که اتحادیه اروپا در حال بررسی تحریم‌ها علیه ایران است.

بورل گفت: ««ما به بررسی همه گزینه‌های در اختیارمان از جمله اقدامات محدود کننده برای رسیدگی به قتل "مهسا امینی" و نحوه واکنش نیروهای امنیتی ایران به تظاهرات ادامه خواهیم داد.»

منظور بورل از اقدامات محدود کننده، تحریم‌های ضد ایرانی است. دیپلمات‌ها گفته‌اند که انتظار می‌رود این اقدامات در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در ۱۷ اکتبر (دوشنبه ۲۵ مهر) مورد تایید قرار گیرد.

وزیر خارجه فرانسه نیز روز سه شنبه در حمایت از آشوبگران گفت که اتحادیه اروپا به دنبال مسدود کردن دارایی‌ها و ممنوعیت سفر شماری از مقامات ایرانی است.

«کاترین کولونا» وزیر خارجه فرانسه به قانونگذاران فرانسوی در پارلمان این کشور گفت که این اقدام فرانسه در اتحادیه اروپا جهت هدف قرار دادن افرادی است که بنا به ادعای او با مردم (آشوبگران) مقابله کرده‌اند.

رئیس مهم‌ترین سازمان جاسوسی آمریکا علنا از اغتشاشات در ایران حمایت کرد. مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز روز سه شنبه بر حمایت این کشور از اغتشاشات تاکید کرد.

«ویلیام برنز» در بخشی از مصاحبه خود با شبکه «سی بی اس» درباره حوادث اخیر در ایران گفت: « آنچه که می‌توانم بگویم این است که حمایت ما به عنوان یک دولت از جریان آزاد اطلاعات، با قدرت ادامه خواهد یافت».

کارشناسان بر این باورند که آمریکا و کشورهای اروپایی در شرایطی که برابر دست برتر ایران در مذاکرات رفع تحریم‌های وین چاره‌ای پیش رو نمی‌بینند قصد دارند از طریق تحریک افکار عمومی و دعوت به آشوب در ایران یک اهرم فشار برای خودشان دست و پا کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر